26 februari Semla till frukost

Jag hade inte tänkt att provturen i löpning med Stickan som ledsagare skulle bli mer än en kort tur till badstranden vid Härlanda tjärn. Men vi bestämde oss tillsammans med Ida, som hängde på, att springa Härlanda tjärn runt! Men plötsligt var vi inne på ”Femman” och gårdagens pubrunda gjorde sig påmind. Det verkade gå i ca. 8,5 tempo men det blev  runt  8:10 i ca 4 km. Behagligt tempo och jag föll inte för frestelsen att gå. Idas klocka visade faktiskt på 8,04 minuter /km.

Efter att vi hade ätit semlor gick vi hemåt och jag körde Jonatans 5 km  x 2 intervallpass i hastighet 8 km/h, som blev mellan 8,01 och 8,16 i tempo. Känns som jag är lite snabbare andra gången. Jag kör 15 min Alpint på löpbandet först och paus 15 min,

Foto på semlor

       

34 semlor i en kartong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *