9 oktober Mental Health Run virtuellt

Jag anmälde mig till det virtuella Mental Health Run-loppet och satte upp ett mål på minst 5 km men så bestämde jag mig för att springa 10km istället. Hade med starkt blandad saft att pigga upp mig med. Har läst ”maratonfarmor” som är i min ålder och springer maraton. Hon säger att hon inte har fokus på tid och tempo utan springer på lust :). i alla fall när hon springer sina rundor.
Tänker att jag ska varva mellan att gå och jogga mer så och det testade jag nu på löpbandet. Det var jätteskönt. När 10 km var avklarade tyckte jag att det var synd att bryta för då var jag inne i ett flyt. Det mesta gick i 7,5 tempo, och då  pausade jag för jag ville ha koll på tempot. Men sedan lät jag klockan gå oavsett jogg, gång eller snabbt. Så det var en trevlig tur.    

foto är från MIS loppet, jag delar ut medaljer.  

  

Fyra personer, två män och två kvinnor med medaljer runt halsen. Männen har vita käppar i händerna och en av kvinnorna har en gul varselväst med texten Ledsagare på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *